Bachbloesemremedies

Bachbloesems; de natuurlijke oplossing voor mens en dier

Bach bloesem remedies zijn heel makkelijk te gebruiken en niet alleen geschikt voor het hele gezin, maar ook voor dieren.

Bij Levensbloem-online kunt u samengestelde remedies bestellen voor een hoop onderwerpen voor zowel uzelf, uw kind of voor een dier, maar u kunt ook zelf uw remedie samen stellen.

Bachbloesems kunnen bij iedere denkbare emotie gebruikt worden en zijn niet giftig. Ze kunnen gebruikt worden bij voorgeschreven medicijnen en hebben geen bijwerkingen.  Het werkt niet verslavend en overdosering heeft geen bijwerkingen.

Bach bloesem remedies zijn ontwikkeld door Dr. Bach. Hij geloofde dat iedere lichamelijke ongemak een emotionele oorzaak had. Bach bloesems herstellen de balans tussen lichaam en geest zodat u weer kunt genieten van het leven.
Hierdoor kan de mens en het dier groeien. Ze kunnen helpen om van binnen uit te veranderen en in balans te komen.Hier heeft u de keuze om een eigen samengestelde Bach bloesem remedie samen te stellen.

U kunt maximaal 7 ingrediënten in één flesje doen.

Lees eerst alles goed door en noteer de nummers die u het meest aanspreken, daarna kunt u een keuze maken.

Hier vindt u enkele kant en klare remedies.

Het is tevens ook mogelijk om uw eigen remedie te laten maken zodat het helemaal gericht is op de problemen die u wilt verhelpen.

Hier vindt u enkele kant en klare remedies.

Het is tevens ook mogelijk om uw eigen remedie te laten maken zodat het helemaal gericht is op de problemen die u wilt verhelpen